Geplaatst op

Nieuwbouw pand opgeleverd!

Op 1 oktober 2020 is het nieuwe pand opgeleverd door aannemer de Vries en Verburg. De komende weken volgt de afbouw en wordt het terrein verhard. Eind oktober vind dan de verhuizing van A.J. Verduijn en Houthandel Verduijn plaats.
Vanaf november 2020 kunt u op zaterdagmorgen zonder afspraak langskomen op onze nieuwe locatie aan de Steenbakkerij 24 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op de overige dagen kunt bestellingen via internet plaatsen. Stuur een e-mail of neem contact op om eventueel een afspraak te maken.
nieuwbouw Houthandel Verduijn

Geplaatst op

Mooie vlonders gemaakt door klanten van Houthandel Verduijn

Af en toe krijgen we van klanten foto’s met het (bijna) uiteindelijke resultaat van hun aankoop. Hieronder ziet u het resultaat wat u kunt bereiken met de houtsoort Angelim Vermelho in 14,5 en 19 cm breed. Verkrijgbaar in Lengtes tot 550 cm. Naast het top kwaliteit hout heeft Houthandel Verduijn ook alles voor de constructie en bevestiging geleverd.

Vlonder van Angelim Vermelho

 

Geplaatst op

Assortiment

Assortiment

Bij Houthandel Verduijn hebben we een compleet assortiment bevestigingsmiddelen (schroeven, houtdraadbouten, slotbouten, draadeinden), speciale hardhoutboren en bits behorend bij de schroeven, gronddoek en olie op voorraad, zodat u maar naar 1 adres hoeft voor u aan uw klus begint.

Twijfelt u of uw product aanwezig is, bel/mail gerust.